Hudiksvalls Fiskegubbe

Kostnader


Som privatperson och i nästan alla fall även som företagare har Du möjlighet att få Dina kostnader för vårt arbete till största delen täckt genom Din rättsskyddsförsäkring. Rättsskydd ingår som regel i alla hemförsäkringar och i de flesta försäkringslösningar Du kan skaffa som företagare. Vi hjälper Dig att söka rättsskydd och det enda Du behöver betala när rättsskydd beviljas är Din självrisk som normalt för privatpersoner ligger på ca 20% av den totala kostnaden.

Får Du av någon anledning inte rättsskydd så kan Du som privatperson ofta få statlig rättshjälp istället. Vi hjälper Dig även med detta och Du behöver inte ha egen kontakt med försäkringsbolag eller myndigheter.

Behöver Du hjälp med reglering av en trafikskada kan vi i princip alltid ge Dig gratis biträde. Det är dock ingen garanti utan avgörs från fall till fall. Kontakta oss så förklarar vi mer.

Är Du medlem i Villaägarna har Du alltid rätt till en timmes fri rådgivning i fastighetsrättsliga frågor. Går man sedan vidare kan Du ofta utnyttja rättsskyddet enligt ovan.

Besöksadress

Skvallertorget 1
Hudiksvall

Postadress

Box 24
824 21 Hudiksvall

Telefon

Telefon 0650-100 63
Fax 0650-170 63

Mobiltelefon

Tord Krokström 070-641 30 09
Jan Nyman 070-394 74 11

E-post info(a)krokstromsadvokat.se
www.krokstromsadvokat.se

Villaägarnas Riksförbund Personskade Förbundet RTP Sveriges Advokatsamfund
Drift & Produktion Atellus AB